Forældremyndighed

Har du brug for advokatbistand til et af følgende spørgsmål vedrørende forældre-myndighed?

 • Ønsker du at ophæve den fælles forældremyndighed og tage styringen alene? 
  Er samarbejdet omkring Jeres barn konfliktfyldt eller ikke-eksisterende?
 • Har du omvendt brug for hjælp til at fastholde del i den fælles forældre-myndighed?
  Så du også fremad har del i de vigtige beslutninger vedrørende dit barns liv?
 • Eller går du med et ønske om fremad at få del i forældre-myndigheden over dit barn?

Så har du brug for en advokat, der har erfaring med de juridiske og menneskelige problemstillinger, der opstår i forbindelse med spørgsmål om forældremyndighed.

Advokat Christine la Cour (H) har specialiseret sig i netop forældremyndighedssager, og tilbyder kompetent rådgivning, samt advokatbistand i Statsforvaltning og ved Retten.

Du er velkommen til at tage kontakt på 23 37 23 17, hvis du har brug for bistand i en forældremyndighedssag - også hvis du blot har brug for en times rådgivning, inden du skal i Statsforvaltningen.

Advokat Christine la Cour

”Hun er en fantastisk advokat, stille og rolig og gør, at man føler alt nok skal gå. Jeg vandt den fulde forældremyndighed efter jeg skiftede advokat til hende, havde kæmpet i seks år.” - Patricia Hald Karlsen

Advokat Christine la Cour

"Efter skilsmissen for 4 år siden, et højt konfliktniveau, og adskillige møder i Statsforvaltningen, hjalp Christine mig til at finde en ny samværsaftale med min eks-kone.
Christine er en fantastisk mægler. Børnenes tarv var altid i centrum. Mere kompetent advokat findes ikke, de bedste anbefalinger herfra." - Michael Stegman

Bopæl og samvær

Har du brug for advokatbistand til et af følgende spørgsmål vedrørende bopæl og/eller samvær?

 • Ønsker du bopæl over et eller flere af dine børn?
 • Er der opstået uenighed om omfang af samvær eller problemer med samvær?

Så har du brug for en advokat, der har erfaring med de mange og komplekse problemstillinger, der kan opstå, når man flytter fra hinanden eller den aftale man indgik omkring bopæl og samvær ikke længere fungerer.

Advokat Christine la Cour (H) er specialist i bopæls- og samværssager, og tilbyder kompetent rådgivning, samt advokatbistand i Statsforvaltning og ved Retten.

Du er velkommen til at tage kontakt på 23 37 23 17, hvis du har brug for bistand i en sag der vedrører bopæl eller samvær - også hvis du blot har brug for en times rådgivning inden du skal i Statsforvaltningen.

Mediation (Konfliktmægling)

 •  
 • Ønsker I at finde en fælles løsning omkring forældremyndighed, bopæl eller samvær? En løsning der understøtter det fælles forældreskab og som sikrer tilfredshed for alle parter?

Så er mediation (konfliktmægling) en mulighed for Jer. Mediation et godt alternativ til at føre retssag. Gennem dialog har I mulighed for at finde en bedre og mere holdbar løsning end den juridiske løsning dommeren ville finde i en retssag.

Mediation er i den sammenhæng en hurtig, billig og effektiv måde at løse konflikter på gennem dialog.

Advokat Christine la Cour (H) er uddannet mediatoradvokat, og kan dermed tilbyde neutral, upartisk og uafhængig støtte til Jer begge i en mediation (konfliktmægling).

I er velkomne til at tage kontakt på 23 37 23 17, hvis I ønsker en fælles løsning gennem mediation

Advokat Christine la Cour

Mediation (konfliktmægling) - et meningsfuldt alternativ til et juridisk slagsmål om børn og økonomi.